Over D-sire | Contact
D-Sire

Welkom bij D-sire

d-sire is opgericht in juli 2015 en is niet in één zin te omschrijven. Zo nemen we je mee van prachtige woonaccessoires, meubels en gadgets naar complete interieur inrichting. Ieder merk of designer in onze webwinkel heeft zijn/haar unieke verhaal en reden waarom het in onze collectie zit. Het grootste deel van onze collectie bestaat uit Dutch Design, maar vooral de combinatie van onze merken is bijzonder in Nederland.

d-sire Webwinkel

& Ontwerp Studio

d-sire is officiele dealer van de merken: Qlocktwo, VitraDonkey productsKreafunk, Hoptimist en meer.

Meerdere keren per jaar ontvangen we de nieuwe collecties van onze merken. Daarnaast laten wij ons inspireren tijdens nationale en internationale beurzen, zoals Show-up in Amsterdam, Maison&Objet in Parijs en de Salone in Milaan.

Na 7 mooie jaren d-sire conceptstore in Heerenveen zijn we verhuisd naar Bolsward.

De grootste reden is dat we daar wonen en we een unieke ruimte hebben waar we een geweldige winkel presentatie kunnen neerzetten.

Onze focus is voornamelijk op interieur design online maar willen wel graag contact met onze klanten houden. Daarom zijn we vanaf 16 juni 2022 open op afspraak. Zo kun je lekker rustig komen private shoppen bij ons.

In onze winkel en webshop vind je mooie Dutch Design meubel en verlichtings merken als Functionals, Ignore Amsterdam, Studio Frederik Roijé en Tonone. Daarnaast een ruime collectie woonaccessoires en cadeau items met merken als, Humble, Royal Delft, Zuny, Kooduu, Umbra en ons all Favoriet De Zwitscherbox van Relaxound

Onze webshop is 24/7 geopend zo kun je lekker shoppen wanneer het jou uitkomt, én de artikelen worden bij je thuis bezorgd. Daarnaast kunt u ook up-to-date blijven via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest, en Youtube. We zien je graag daar!

In onze ontwerpstudio begrijpen we dat de manier van leven van elke persoon of familie uniek is, of het nu in de stad, op het strand of op het platteland is. Bij d-sire ontwikkelen en implementeren we unieke conceptprojecten met als doel te voldoen aan het profiel van elk van onze klanten.

 

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaat onze interieuradviseur samen met u op zoek naar bijzondere ideeën en oplossingen. Zodat uiteindelijk alle ruimtes, texturen, kleuren, meubels, en verlichting in balans zijn en samen een uniek verhaal vertellen. Lees op deze pagina meer over de verschillende interieur adviespakketten die wij aan bieden.
 

Ook als u bezig bent het (her)inrichten van uw woning of alleen op zoek bent naar een nieuwe bank, eetkamertafel of een ander meubelstuk kunnen wij u helpen. Maak gemakkelijk en snel een afspraak via tel: 0513-435976 of mail naar info@d-sire.nl

Interieur Ontwerper: Sjoerd Bakker

Met zijn bouwkundige achtergrond en al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige designkeukens, realiseert Sjoerd Bakker nu complete interieurs.

Sjoerd over het ontwerp proces: ‘Persoonlijke interesses geeft de grootste inspiratie om een speciaal ontwerp te maken. Het vertalen van gevoel in een interieur zorgt voor balans en rust’.

Ieder ontwerp is uniek, en toch hebben ze één ding gemeen, het eindresultaat waar zowel jij, als wij zelf trots op zijn. Daarnaast wordt er zorgvuldig omgegaan met de kleinste details waardoor wij ons blijven onderscheiden.

Over D-Sire 1 | D-Sire

De oprichters van D-sire: Sjoerd Bakker en Baukje Bakker.

De Ward 23, 8701 MB, Bolsward
0513 – 435 976 | info@d-sire.nl

Openingstijden

Locatie Bolsward

Open op afspraak.

Telefonisch bereikbaar

Ma – Vrij 9.00 – 17.30

Tel: 0513-435976