0513 -435976 | info@d-sire.nl
Gratis verzending vanaf € 50,-

Welkom bij D-sire

Vanaf juli 2015 is D-sire gevestigd aan de Dracht 2-6 in het centrum van Heerenveen. Onze conceptstore en ontwerpstudio is niet in één zin te omschrijven. Zo nemen we je mee van prachtige woonaccessoires en gadgets zoals audio, horloges en schrijfwaren naar complete interieur inrichting. Ieder merk of designer in onze winkel heeft zijn/haar unieke verhaal en reden waarom het in onze collectie zit. Het grootste deel van onze collectie bestaat uit DutchDesign, maar vooral de combinatie van onze merken is bijzonder in Nederland.

Over D-sire: Conceptstore

Onze sfeervolle winkel is gevestigd in het centrum van het gezellige Heerenveen. Meerdere keren per jaar ontvangen we de nieuwe collecties van onze merken. Daarnaast laten wij ons inspireren tijdens nationale en internationale beurzen, zoals Show-up in Amsterdam, Maison&Objet in Parijs en de Salone in Milaan. Hierdoor hebben we regelmatig speciale items in de winkel (en op de webshop). Want we doen gelijk inkopen zodra wij een nieuwe trend signaleren die aansluit bij onze bestaande collectie.

Ons streven is om altijd de hele winkelcollectie online te hebben, soms zijn net binnengekomen artikelen al eerder in de winkel te zien, loop dus gerust een keer binnen op Dracht 2-6 in Heerenveen, ook voor een stukje persoonlijk advies. Onze webshop is 24/7 geopend zo kun je lekker shoppen waneer het jou uitkomt, én de artikelen worden bij je thuis bezorgd. 

D-Sire Heerenveen Gerealiseerd Interieur Ontwerp

Gerealiseerde woning inrichting door D-sire.

 

Sjoerd Bakker

Met zijn bouwkundige achtergrond en al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige designkeukens, realiseert Sjoerd Bakker nu complete interieurs. Sjoerd over het ontwerp process: ‘Persoonlijke interesses geeft de grootste inspiratie om een speciaal ontwerp te maken. Het vertalen van gevoel in een interieur zorgt voor balans en rust’. Ieder ontwerp is uniek, en toch hebben ze één ding gemeen, het eindresultaat waar zowel jij, als wij zelf trots op zijn. Daarnaast wordt er zorgvuldig omgegaan met de kleinste details waardoor wij ons blijven onderscheiden.

 

 

 

D-Sire Heerenveen Showroom Dracht 2-6
Over D-Sire 1 | D-Sire

Credits: Cor Pol

 

Over D-sire: Ontwerp studio

In onze ontwerpstudio begrijpen we dat de manier van leven van elke persoon of familie uniek is, of het nu in de stad, op het strand of op het platteland is. Bij d-sire ontwikkelen en implementeren we unieke conceptprojecten met als doel te voldoen aan het profiel van elk van onze klanten. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaat onze interieuradviseur samen met u op zoek naar bijzondere ideeën en oplossingen. Zodat uiteindelijk alle ruimtes, texturen, kleuren, meubels, en verlichting in balans zijn en samen een uniek verhaal vertellen. Lees op deze pagina meer over de verschillende interieur adviespakketten die wij aan bieden.

Ook als u bezig bent het (her)inrichten van uw woning of alleen op zoek bent naar een nieuwe bank, eetkamertafel of een ander meubelstuk kom dan gewoon eens bij ons langs. U bent van harte welkom.

 

 

 

 

Over D-Sire 2 | D-Sire

De oprichters van D-sire Heerenveen: Sjoerd Bakker en Baukje Bakker.

 

 

D-sire showroom

D-sire is officiele dealer van: Tonone, Functionals, Bolia, Qlocktwo, Vitra, Zwitscherbox, Donky products, Umbra, Kreafunk, Puik Design, Frederik Roijé, Humble Lights, Royal Delft, Hoptimist, Zuny en meer.

Geen tijd om persoonlijk bij ons langs te komen? Geen probleem! Bezoek onze Design Blog om meer over de collectie te weten te komen. Zo posten we regelmatig blogs over relevante topics zoals: duurzaamheid en welzijn in het interieur, ontwerp verhalen van producten uit de collectie, gloednieuwe interieur trends, en styling tips. Laat je inspireren! Daarnaast kunt u ook up-to-date blijven via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest, en Youtube. We zien je graag daar!

Openingstijden

Di: 10.00 – 17.30
Wo: 10:00 – 17:30
Do: 10:00 – 17:30
Vrij: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00

2021 D-sire.nl

Ideal
Bancontact
Klarnapaylater
Banktransfer