Welkom bij d-sire

Wat leuk dat je onze webshop hebt gevonden:) 

Graag stellen we ons aan je voor:

Sjoerd En Baukje Bakker-Homma D-Sire

Wij zijn Sjoerd en Baukje Bakker, de oprichters van d-sire, een webshop die zich richt op het aanbieden van unieke en stijlvolle interieur- en gadgetproducten. We zijn begonnen met d-sire vanuit onze passie voor design en creativiteit.

Als eigenaren van d-sire zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere producten om aan onze klanten aan te bieden. Door het selecteren van exclusieve items van verschillende ontwerpers en merken, bieden wij een divers assortiment aan producten aan die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Met onze achtergrond in interieurarchitectuur hebben wij een scherp oog voor detail en kwaliteit. Elk product dat in onze webshop wordt aangeboden is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan onze hoge normen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovatieve ontwerpen om aan onze klanten aan te bieden.

Naast onze passie voor design zijn wij ook toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen en streven ernaar om jou een ​​positieve ervaring te bieden.

Met ons enthousiasme en toewijding hebben wij d-sire tot een bloeiende webshop gemaakt, waar jij als klant unieke en stijlvolle producten kunt vinden voor in je huis en je dagelijks leven.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes of activiteiten? Je kunt ons volgen via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest, en Youtube.

Veel shop plezier!

Groetjes,

Sjoerd en Baukje

d-sire  officiële dealer van de merken:

ArwaAvoltFunctionalsHoptimist  NLXL BehangRaintap –  Royal Delft – TononeZuny – en Zwitscherbox van Relaxound