0513 -435976 | info@d-sire.nl
Gratis verzending vanaf € 50,-

Welkom bij D-sire

Vanaf juli 2015 is d-sire gevestigd aan de Dracht in het centrum van Heerenveen. Onze unieke conceptstore is niet in één zin te omschrijven. Zo nemen we je mee van unieke woonaccessoires en Gadgets zoals audio, horloges en schrijfwaren naar complete interieur inrichting.Ieder merk of designer in onze winkel heeft zijn/haar unieke verhaal en reden waarom het in onze collectie zit.

Over d-sire Interieurdesign

Het grootste deel van onze collectie bestaat uit DutchDesign, maar vooral de combinatie van onze merken is uniek in Nederland.

In onze ontwerpstudio zijn we constant bezig met kleur,verlichting,materiaal, duurzaamheid en design wij laten ons inspireren tijdens nationale en internationale beurzen.

Ieder ontwerp is uniek, en toch hebben ze één ding gemeen, het eindresultaat waar zowel jij, als wij zelf trots op zijn.

Bent je bezig met het (her)inrichten van je woning zoekt u gewoon een bank, eetkamertafel of een ander meubelstuk kom dan gewoon eens bij ons langs.

Je bent van harte welkom.

Over D-Sire 1 | D-Sire
Over D-Sire 2 | D-Sire

d-sire is officiele dealer van: Tonone, Functionals, Bolia, Qlocktwo, Vitra, Zwitscherbox, Donky products, Umbra, Kreafunk, Puik Design, Frederik Roijé, Humble Lights, Royal Delft, Hoptimist, Zuny en meer.

Over D-Sire 3 | D-Sire

Sjoerd Bakker

Met zijn bouwkundige achtergrond en al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige designkeukens realiseert Sjoerd nu complete interieurs.Persoonlijke interesse geeft de grootste inspiratie om een uniek ontwerp te maken. Het vertalen van gevoel  in een interieur zorgt voor balans en rust.

Perfectie tot in het kleinste detail zorgt ervoor dat wij ons kunnen blijven onderscheiden.

 

 

 

Onze sfeervolle winkel is gevestigd in het centrum van het gezellige Heerenveen.

Meerdere keren per jaar ontvangen we de nieuwe collecties van onze merken. Daarnaast hebben we regelmatig speciale items in de winkel (en op de webshop) die we inkopen als we trends signaleren. Ons streven is om altijd de hele winkelcollectie online te hebben, soms zijn net binnengekomen artikelen al eerder in de winkel te zien, loop dus gerust een keer binnen op Dracht 2-6 in Heerenveen, ook voor een stukje persoonlijk advies.

We heten je van harte welkom.

Onze webshop is 24/7 geopend zo kun je lekker shoppen waneer het jou uitkomt, én de artikelen worden bij je thuis bezorgd.

Openingstijden

Di: 10.00 – 17.30
Wo: 10:00 – 17:30
Do: 10:00 – 17:30
Vrij: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00