Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen

Welkom bij d-sire

Wat leuk dat je onze webshop hebt gevonden:) 

Graag stellen we ons aan je voor:

Sjoerd En Baukje Bakker-Homma D-Sire

 

Wij zijn Sjoerd en Baukje Bakker, de oprichters van d-sire, een webshop die zich richt op het aanbieden van unieke en stijlvolle interieur- en gadgetproducten. We zijn begonnen met d-sire vanuit onze passie voor design en creativiteit.

Als eigenaren van d-sire zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere producten om aan onze klanten aan te bieden. Door het selecteren van exclusieve items van verschillende ontwerpers en merken, bieden wij een divers assortiment aan producten aan die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Met onze achtergrond in interieurarchitectuur hebben wij een scherp oog voor detail en kwaliteit. Elk product dat in onze webshop wordt aangeboden is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan onze hoge normen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovatieve ontwerpen om aan onze klanten aan te bieden.

Naast onze passie voor design zijn wij ook toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen en streven ernaar om jou een ​​positieve ervaring te bieden.

Met ons enthousiasme en toewijding hebben wij d-sire tot een bloeiende webshop gemaakt, waar jij als klant unieke en stijlvolle producten kunt vinden voor in je huis en je dagelijks leven.

 

Wij zijn verhuisd naar Bolsward.

Onze nieuwe locatie is ingericht als webshop maar ook als winkel. Waardoor het mogelijk is om langs te komen als je een product even in het echt wilt zien of als je je bestelling zelf op wilt komen halen. Wel zo gezellig.

Naast onze vaste openingstijden (zie onderaan deze pagina) kun je ook vrijblijvend een afspraak maken om langs te komen.

Bel gerust 06-12589423 we zijn meestal wel aanwezig.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes of activiteiten? Je kunt ons volgen via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest, en Youtube.

Veel shop plezier!

Groetjes,

Sjoerd en Baukje

d-sire  officiële dealer van de merken:

ArwaAvoltFunctionals –  Frederik RoijéHoptimist  NLXL BehangRaintap –  Royal Delft – TononeZuny – en Zwitscherbox van Relaxound

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Ma : open op afspraak

Di : open op afspraak

Wo: 14.00 – 17.00

Do: 14.00 – 17.00

Vr : open op afspraak