Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen
zwarte tonone bureaulamp smal
Tonone Bolt Serie

De Tonone Bolt lampen zijn razend populair. Het kenmerkende design met het zichtbare scharnier is een gewild designitem. Naast dat het zichtbare scharnier heel praktisch is, is het ook het onderscheidend visueel element dat de Tonone Bolt lampen zo populair maken.

beads vloerlamp uplight
Tonone Beads Serie

De Tonone Beads lampen kenmerken zich door het minimalistische, moderne en strakke design. De lampen zijn zo ontworpen dat ze in elke omgeving passen. Niet alleen de toepassing is flexibel, ook de lichtbron zelf. De led-lichtring kan 360 graden gedraaid worden. Zo kun je zelf bepalen waar het licht heen schijnt. De Tonone Beads lijn bestaat uit een vloerlamp, hanglamp en wandlamp.

tonone ella tafellamp
Tonone Ella Serie

De Tonone Ella is een uniek ontwerp door Anton de Groof. Deze tafellamp wordt gekenmerkt door de handgeblazen kap en het stalen onderstel met drie poten. De handgeblazen kap is transparant en verkrijgbaar in twee varianten; naturel of grijs. De combinatie van het zachte licht van de transparante kap en het stalen onderstel maakt de Tonone Ella tafellamp tot een elegante lamp die in elk interieur past.

Tonone bella tafellamp zwart met zwarte fitting
Tonone Bella Serie

De Bella tafellamp van Tonone is de nieuwste aanwinst in de prachtige Tonone collectie! Bella heeft de vormen van een klassieke lamp, maar valt op dankzij de details. De Tonone Bella tafellamp staat op 3 poten en heeft een gesloten lampenkap. De Bella tafellamp lijkt bijna helemaal uit één deel te bestaan. Maar schijn bedriegt, de Bella tafellamp is voorzien van 1 schroef waarmee de lampenfitting is vastgemaakt. Deze is subtiel weggewerkt onder het afdekkapje.

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Openingstijden winkel        Maandag – Vrijdag  

op afspraak.

Bel: 06-12589423

of 06-29511416

Vrij parkeren op eigen terrein.