Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen

Tonone is niet meer weg te denken uit de wereld van de designlampen. De lampen worden hebben een industriële en minimalistische uitstraling. De collectie bestaat uit vloerlampen, wandlampen, tafellampen en hanglampen.

Functioneel met karakter. Dat is wat de Tonone lampen het beste omschrijft.

Het designbedrijf Tonone

Het jonge designbedrijf Tonone is opgericht in 2013 door Anton de Groof. Hij heeft een passie voor de traditionele mechanieken en verwerkt deze in de design lampen, wat zorgt voor een stoer en industrieel design. De lampen zijn enorm gedetailleerd en een tikkeltje gedurfd.

Het team van ambachtsmannen dat gewerkt heeft aan het ontwerp van de lampen hebben traditionele mechanica in een modern jasje gestoken.

Razend populaire Tonone Bolt lampen

De Tonone Bolt lampen zijn razend populair. Het kenmerkende design met het zichtbare scharnier is een gewild designitem.

De Tonone Bolt is verkrijgbaar in verschillende vormen, de bedlamp, bureaulamp, plafondlamp, tafellamp, vloerlamp, wandlamp en zelfs als kroonluchter!

Enkele lampen uit de Bolt-lijn zijn in meer dan 10 kleuren beschikbaar en kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden.

Minimalistische Tonone Beads

De Tonone Beads lampen kenmerken zich door het minimalistische design. De lampen zij zo ontworpen dat ze in iedere omgeving passen. Niet alleen de toepassing is flexibel, ook de lichtbron zelf. De led-lichtring kan 360 graden gedraaid worden. Zo kun je zelf bepalen waar het licht heen schijnt. De Tonone Beads lijn bestaat uit een vloerlamp, hanglamp en wandlamp.

Tonone Atlas Hanglamp

De Tonone Atlas hanglamp kenmerkt zich door het messing scharniermechanisme en de transparante handgeblazen kap.

De Tonone Atlas is verkrijgbaar in 2 diameters: 35 en 45 cm. Voor de kap kan gekozen worden uit transparant en neutral grey.

Tonone Ella tafellamp

De Tonone Ella is een tafellamp met een uniek ontwerp. Door de combinatie van de handgeblazen kap en het stalen onderstel met drie poten, is het een elegante lamp. De transparante kap is verkrijgbaar in twee varianten, naturel of grijs en zorgt voor een zacht licht.

Nieuw Tonone Bella

De Bella tafellamp van Tonone is de nieuwste aanwinst in een prachtige collectie! Bella heeft de vormen van een klassieke lamp, maar valt op dankzij de details. Zo lijkt de lamp bijna helemaal uit één deel te bestaan; schroeven zijn er nauwelijks te zien. Samen met de prachtige felle kleuren waarin Bella verkrijgbaar is zorgt dit voor een hedendaagse en opvallende lamp. Kies dus jouw kleur en plek en ga voor Bella

Tonone lampen worden speciaal voor je besteld. De levertijd is doorgaans 1-2 weken en wordt gratis verzonden door heel Nederland.

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Ma : open op afspraak

Di : open op afspraak

Wo: 14.00 – 17.00

Do: 14.00 – 17.00

Vr : open op afspraak