Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen

In 2001 studeerde Frederik Roijé af aan de Design Academy in Eindhoven. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen interieur- en productdesignstudio waar hij originele ontwerpen maakt die perfect passen in deze tijd. Het is een ontwerper met een duidelijke visie en een enorme drive om Nederlands design op de kaart te zetten.

Internationale ontwerpen

Frederik Roijé is een internationaal ontwerpbureau en ontwerpt zowel producten voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt.

Creatieve en vernieuwende ontwerpen, dat is wat de producten van Frederik Roijé kenmerkt. In de ontwerpstudio proberen ze constant een nieuw niveau in het product te bereiken. Met verschillende van deze ontwerpen is Frederik Roijé al in de prijzen gevallen, zoals de hanglamp Lampscapes, de Storylines boekenplank en de Walk of Flames kandelaren.

Dealer van Frederik Roijé

D-Sire is officeel dealer van Frederik Roijé. Shop de design producten online. Producten worden al gratis verzonden vanaf €50.

Heb je vragen over de producten van Frederik Roijé of ben je op zoek naar een product dat we niet aanbieden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Ma : open op afspraak

Di : open op afspraak

Wo: 14.00 – 17.00

Do: 14.00 – 17.00

Vr : open op afspraak