Met de Hoptimist geef je niet alleen een leuk design cadeau, maar bezorg je ook een glimlach en goed humeur! Dat is waar de Hoptimist om draait: het verspreiden van vreugde en het toveren van een glimlach op ieders gezicht.

De geschiedenis van Hoptimist

Het ontwerp van de Hoptimist komt van Deense houtdraaier Hans Gustav Ehrenreich. In de jaren vijftig van de vorige eeuw maakte hij allerlei producten, geen enkel product leek op elkaar. Van vissen tot met de hand gedraaide schalen. In zijn werkplaats maakte hij prachtige kunstwerken van hout die over de hele wereld werden verkocht.

Het idee achter Bimble en Bumble

Bimble en Bumble zijn de vertegenwoordigers van de Hoptimist lijn. Bimble is een vrouwelijke optimist met een glimlach. Bumble is een mannelijke optimist met heldere ogen. De poppetjes bewegen vrolijk rond op de veer die het lijfje vormt.

De Hoptimist poppetjes zijn uitgevoerd in allerlei kleuren, maten en varianten. Van bruidspaar en kerstman tot tijger en kuiken. Zelfs als lamp kunnen de poppetjes met hun positiviteit in de ruimte schijnen!

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

HOPTIMIST S / HOPTIMIST M / HOPTIMIST L / HOPTIMIST LAMP / HOPTIMIST OAKHOPTIMIST SOFT SERIE

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond