Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen

Vitra accessoires

Het Zwitserse bedrijf Vitra kent de kracht van design en kwaliteit en verbetert hiermee kantoren, openbare ruimtes en particuliere woningen. Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten. Vitra bestaat sinds 1950 en heeft sinds die tijd al vele klassiekers op haar naam staan.

Vitra en duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Vitra is dat het merk een sterke focus heeft op kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten van Vitra worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen zoals massief hout, staal en kunststof, de accessoires zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is Vitra betrokken bij duurzame initiatieven, zoals het planten van bomen en het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten.

De Vitra Eames House Bird

Een van de populairste accessoires van Vitra is de Eames House Bird. Dit is een klein elegant figuurtje van massief hout, ontworpen door het beroemde design duo Charles en Ray Eames. De Eames House Bird is gemaakt van een stuk walnoothout, heeft een gladde, ronde vorm met een lange snavel en twee kleine poten. Het figuurtje is bedoeld ter decoratie op de tafel of bijvoorbeeld een boekenplank.

Vitra musea

Tenslotte staat Vitra ook bekend om zijn musea en tentoonstellingen. Het merk beheert twee grote musea in Zwitserland, het Vitra Design Museum en het Vitra Schaudepot. Bezoekers kunnen hier genieten van tentoonstellingen van moderne en hedendaagse designklassiekers. Bovendien organiseert Vitra ook regelmatig tentoonstellingen en evenementen in andere steden over de hele wereld.

Toont alle 12 resultaten

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Onze winkel is maandag-vrijdag open op afspraak.

Vrij parkeren op eigen terrein.

Wij zij telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur