Functionals – Tafel Kumpel 160 x 80 x 74 cm

1.319,00 incl. BTW

Kumpel Tafel 160 x 80 x 74 cm

Product specificaties
  • Kleur: Wit frame met donkergroen blad, Wit frame met gebroken wit blad, Zwart frame zwart blad
  • Materiaal: Forbo tafelblad, Gepoedercoat staal, Multiplex
Wissen
Categorieën , , , Artikelnummer: 160 x80 Tag: Brand:

Beschrijving

Kumpel tafel met ‘schragen poten’ van Functionals (design Philipp Hermes & Dustin Jessen) legt je gasten in de watten. Deze vriendelijke tafel beschikt over schragen met ‘de meeste beenruimte ter wereld’

Tafel vriend: stabiel, betrouwbaar en gastvrij

Waarom de tafel Kumpel heet? Dit staat voor ‘pal’ ofwel vriend, aangezien de Kumpel tafel de kenmerken van een goede vriend heeft: stabiel, betrouwbaar en gastvrij. De stalen schragen zijn niet alleen stoer en toch elegant, maar bieden ook zeeën van beenruimte. Naar eigen zeggen hebben designers Philipp Hermes en Dustin Jessen zelfs de schraag met de meeste beenruimte ter wereld ontworpen.

Kumpel schragentafel met extra beenruimte

Kumpel combineert een robuust, eenvoudig schoon te maken blad van multiplex en linoleum met stalen schragen. Elke schraag bestaat uit een enkele gebogen stalen buis waarvan de uiteinden zorgvuldig aan elkaar gelast zijn. Het resultaat: een onafgebroken, vloeiende vorm die veel meer beenruimte biedt dan een standaard schraag.

Functionals tafel

Voor het ontwerp van de vriendelijke tafel heeft Functionals de handen ineengeslagen met Hermes/Jessen Industrial Design. De Duitse ontwerpers Philipp Hermes en Dustin Jessen werken al samen sinds hun studie Industrial Design aan de Folkwang Universiteit in Essen. Hier zag ook de eerste versie van Kumpel het levenslicht: een flexibel systeem van losse schragen en bladen speciaal ontworpen voor designstudenten. Op de designcampus vind je nu zo’n 500 exemplaren in klaslokalen en studio’s.

Schragen los verkrijgbaar

Deze Kumpel tafel is verfijnder en de schragen zitten – in tegenstelling tot het ontwerp voor de universiteit – stevig vast aan het blad. Om het originele ontwerp eer aan te doen zijn de schragen echter ook los verkrijgbaar. Combineer de losse schragen met een blad naar keuze – bijvoorbeeld hout of glas – en creëer een unieke tafel. Losse schragen (per 2): € 379,00 incl. btw. Mail naar info@d-sire.nl

3 vaste kleuren frame en tafelblad

Kumpel is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties:
Zwart frame met zwart blad
Wit frame met gebroken wit blad
Wit frame met donkergroen blad

en in 3 afmetingen: 160 x 80 cm, 200×80 cm en  240 x 80 cm.

Heel geschikt voor al je projecten, groot of klein, thuis of als kantoortafel, vergadertafel, winkeldisplay, universiteiten, openbare ruimtes and more.

Extra informatie

Merk

Designer

Levertijd

4 Weken

Kleur

Wit frame met donkergroen blad, Wit frame met gebroken wit blad, Zwart frame met zwart blad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Functionals – Tafel Kumpel 160 x 80 x 74 cm” te beoordelen

Ook interessant voor uw…