Zwitscherbox Rood/wit

39,00 incl. BTW

De Zwitscherbox brengt de natuur bij u in huis. Dit cartooneske huisje is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer u langs de Zwitscherbox loopt, wordt de ruimte 100 seconden lang gevuld met vrolijk fluitende vogeltjes! U bestelt hier de Zwitscherbox met front in rood, achterkant wit.

De natuurlijke geluiden van de Zwitscherbox creëren een rustgevend soundscape waarmee we intuïtief kunnen ontspannen. We voelen ons frisser – gemotiveerd en ontspannen en dat maakt ons vriendelijk en gelukkig. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet.

Afmeting: 14 x 11,5 x 3,6 cm

Zwitscherbox  is in diverse kleuren leverbaar.

Levertijd 2-7 werkdagen

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Zwitscherbox huisje met vrolijke vogelgeluiden.

Het geheim achter de Zwitscherbox is een bewegingssensor die registreert wanneer u langsloopt. Zodra de Zwitscherbox wordt geactiveerd, beginnen allerlei vogeltjes vrolijk te fluiten. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet. Wanneer de sensor geen bewegingen meer detecteert zal het huisje na 100 seconden langzaam stoppen met fluiten. Met een volumeregelaar kunt u de zelf bepalen met welk volume de vogeltjes fluiten. Wilt u even stilte in huis? De volumeregelaar biedt ook de optie om de Zwitscherbox uit te zetten.

De Zwitscherbox werkt op drie AA batterijen en heeft naast de platte onderzijde ook een ophanghaakje geïntegreerd in de rug. Hierdoor kan het vogelhuisje gemakkelijk overal neergezet of opgehangen worden.

Het materiaal van de Zwitscherbox is zwart of wit kunststof. De voorkant van deze Zwitscherbox is gemaakt van acrylaat, ook wel bekend als plexiglas De voorkant van het huisje is ook leverbaar met fineer in de houtsoorten walnoot en kersen.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe de Zwitscherbox klinkt?

Extra informatie

Merk

Levertijd

2-7 Werkdagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwitscherbox Rood/wit” te beoordelen

Ook interessant voor uw…