Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen
Boekensteun Deurstopper Luiaard

Zuny – Vrolijke boekensteunen en deurstoppers

Bij d-sire zijn we gek op dieren in alle vormen en maten.

Deze keer willen je meenemen in de coole wereld van Züny.

Züny staat voor ‘grappige dierentuin’, de Züny collectie bestaat uit vele trouwe dieren. De Zuny’s lijken net knuffeldieren en zijn ontworpen voor kinderen èn volwassenen. Ze zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.

Afhankelijk van welke Zuny je koopt, kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt als boekensteun, deurstopper, cd-steun, presse-papier of gewoon als super leuke eye-catcher voor in de kinderkamer of ieder ander vertrek. Zuny’s  worden met de hand gemaakt en ieder dier heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Kom verder in de wereld van Zuny en ontdek hoe leuk en handig deze dierenvriendjes zijn.

Deze toffe Hippo zijn we voor het eerst tegengekomen in het Vitra Designhuis in Well Am Rein. Het was liefde op het eerste gezicht:)

Het non-detail bij deze Hippo maakt hem zo puur en lief en is een perfect statement stuk in je interieur.

We wisten het meteen, deze Hippo hoort bij d-sire.

 

Al snel kwamen we erachter, dat naast de Hippo paperweight, boekensteun en deurstoppers er nog veel meer leuke dieren in de Züny collectie zitten.

Hoe leuk is de Fox Fury met zijn zachte pluizige staart of wat vind je van de eigenwijze Pig Diya, en van de Beaver smelt je toch helemaal:)

Het is Zuny’s merkprincipe om dieren geen schade toe te brengen, daarom is elke Zuny gemaakt van supervezel, polyester en kleine ijzeren kraaltjes. Zuny’s zijn dus niet van leer. Ze zijn juist helemaal vegan!

Natuurlijk zijn er ook stoere Züny’s in de collectie. De Bull Buloo en de Beer Bero wegen 1 KG en zijn echt wel in staat om jou boeken recht en netjes op de plank te laten staan. 

Het lijken net knuffeldieren en zijn ontworpen voor kinderen èn volwassenen maar pas op Züny’s zijn géén speelgoed, ze dienen alléén als decoratief object!

De Züny Deurstoppers staan altijd voor je klaar, met hun 2 KG houden ze met gemak de deur voor je open.

Ze hebben ieder hun eigen kenmerk en staan ook mooi als decoratie in de kinderkamer of in ieder ander vertrek.

Een Züny is het perfecte cadeau voor iedereen.

Wil je meer Züny’s ontdekken? Bekijk ze hier.

Geef een reactie

Informatie