Ons Retourbeleid

Bij d-sire.nl streven we ernaar om je volledige tevredenheid te garanderen met je aankoop. Mocht je echter om welke reden dan ook niet tevreden zijn met een artikel dat je bij ons hebt gekocht, bieden we een eenvoudig retourbeleid aan.

Retourvoorwaarden:

 • De retourperiode bedraagt 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling.
 • Het artikel moet in de originele staat zijn, ongebruikt en onbeschadigd, inclusief alle labels en verpakkingen.
 • Houd er rekening mee dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen worden.

Retourproces:

 1. Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] om je retour aan te melden en het retouradres te ontvangen.
 2. Verpak het artikel zorgvuldig in de originele verpakking of een stevige doos om beschadigingen tijdens het retourtransport te voorkomen.
 3. Voeg een briefje toe met je naam, ordernummer en de reden van retour.
 4. Stuur het pakket retour via een verzendmethode naar keuze. Let op: de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
 5. Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat de terugbetaling wordt verwerkt via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.
 6. Ten slotte willen we je er nog op wijzen dat er kosten in rekening  gebracht kunnen worden als het product niet juist is verpakt in de originele verpakking. Deze kosten kunnen variëren, maar kunnen oplopen tot 20% van het aankoopbedrag.

  We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om een volgende koper ook blij te maken met een onbeschadigd product in de originele verpakking. We vragen daarom je begrip en medewerking bij het zorgvuldig verpakken van het retourartikel.

Retourproces bij ontvangen beschadigd pakket:

Om de situatie correct af te handelen, vragen wij u om de volgende stappen te volgen:

 1. Maak foto’s van de verpakking: Het is belangrijk om duidelijke foto’s te maken van de beschadigde verpakking voordat u deze opent. Dit is noodzakelijk als bewijsmateriaal om de schade aan de pakketdienst te kunnen tonen. Zorg ervoor dat de foto’s helder zijn en de schade duidelijk wordt weergegeven.

 2. Zet het artikel niet in elkaar: We verzoeken u vriendelijk om het artikel niet in elkaar te zetten als u schade aan de verpakking heeft geconstateerd. Het is belangrijk om het artikel in de oorspronkelijke staat te houden totdat we de situatie hebben kunnen beoordelen.

 3. Meld het direct aan ons: Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op om de beschadiging van het pakket te melden. Stuur ons de foto’s van de beschadigde verpakking als bijlage bij uw bericht. Op deze manier kunnen wij de nodige stappen ondernemen om het probleem op te lossen.

Wat betreft de afhandeling van beschadigde artikelen, willen we u verzekeren dat we hier serieus mee omgaan. Zodra we de foto’s van de beschadigde verpakking hebben ontvangen, zullen we contact opnemen met de pakketdienst en een onderzoek starten naar de oorzaak van de schade. We zullen ons uiterste best doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

 

Belangrijk:

 • We raden je aan om een bewijs van verzending te verkrijgen wanneer je het pakket retour stuurt. Dit dient als bewijs van verzending in geval van verlies tijdens het transport.
 • Zorg ervoor dat het retourpakket voldoende is verzekerd, aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retourzendingen.

Mocht je nog vragen hebben over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!