Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen
Oceanbox Zee Geluiden Relaxound Zwitscherbox Birdybox D-Sire

Ontdek de rustgevende kracht van de OceanBox

Ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven met de Oceanbox van Relaxound. Dit compacte apparaat biedt hoogwaardige, natuurlijke geluiden van de oceaan om u te helpen ontspannen en uw stressniveaus te verminderen. Wetenschappelijk bewezen is dat het luisteren naar deze geluiden ons kan helpen beter in slaap te vallen en ons te helpen ons beter te concentreren.

Creëer een kalmerende oceaan sfeer in huis

De OceanBox van Relaxound is ontworpen om ons een rustige en kalme omgeving te bieden, waar we ons ook bevinden. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en heeft een stijlvol design dat in elk interieur past. Het werkt op batterijen, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen en altijd kunt genieten van een moment van ontspanning.

Het geluid van de Oceanbox laat je intuïtief ontspannen en geeft je een gevoel van absolute vrijheid.
Twee zeegeluiden van 100 seconden Je hoort golven, meeuwen en na 1 minuut zachtjes een boot toeteren.

Voel de inspirerende kracht van de oceaan. Een bewegingsdetector zorgt ervoor dat je het geluid van de Oceanbox activeert als je langskomt. Het volume is traploos regelbaar en dankzij het compacte formaat en de handige werking op batterijen kun je overal genieten van de verfrissende energie van de oceaan. In de badkamer of woonkamer, aan het bureau of op het balkon: je strand is voortaan maar een paar stappen verwijderd.

Geniet van de strandgeluiden

Kortom, de Relaxound OceanBox is een geweldig apparaat voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om te ontspannen en zich beter te voelen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om ons te helpen stress te verminderen en ons te helpen ons beter te concentreren, waar we ons ook bevinden.

Ervaar nu zelf de ontspannende kracht van de Relaxound OceanBox en geniet overal van de rustgevende geluiden van de oceaan.

Oceanbox Zee Geluiden Relaxound Zwitscherbox Birdybox D-Sire
Oceanbox Zee Geluiden Relaxound Zwitscherbox Birdybox D-Sire
Oceanbox Zee Geluiden Relaxound Zwitscherbox Birdybox D-Sire
Oceanbox Strandgeluiden Relaxound
Oceanbox Elzenhout € 59,-
Relaxound Oceanbox Zeegeluiden Strandgeluid Zwitscherbox
Oceanbox Vintage Hout € 59,-
Relaxound Oceanbox Zee Geluiden Strandgeluid
Oceanbox Wit € 49,-

De Relaxound-serie:

Zwitscherbox, Oceanbox, Bidybox, Zirpybox en Lakeside 

 

Zijn geluidsproducten die speciaal zijn ontworpen om een rustgevende en ontspannende omgeving te creëren. Elk van deze producten biedt verschillende natuurlijke geluiden die ons helpen te ontspannen en tot rust te komen.

 

Geef een reactie

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Openingstijden winkel        Maandag – Vrijdag  

op afspraak.

Bel: 06-12589423

of 06-29511416

Vrij parkeren op eigen terrein.