Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen
Design Accessoires In De Keuken 1 | D-Sire

Design accessoires in de keuken

Een design prullenbak als eyecatcher

Een prullenbak hoef je vandaag de dag niet meer te verbergen in een hoekje of te verstoppen in een kastje. Er zijn genoeg mooie design prullenbakken die het verdienen om in het zicht te staan. Zo past de Ditch 2 afvalbak van Van Esch bijvoorbeeld naadloos in moderne interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Ontworpen met hoogwaardig staal komt deze prullenbak in bijna elke ruimte goed tot zijn recht, zonder te veel op de voorgrond te treden. De Ditch is uitgerust met twee compartimenten, waarvan een voor plastic- en een voor restafval. De compartimenten hebben allebei een afzonderlijk uitneembare binnenbak.

Een stijlvol opstapje

Net even dat opstapje nodig? Met de Frederik Roijé step klim je makkelijk hogerop. Een stijlvol en uitermate handig trapje ontworpen op Nederlandse bodem. In een handomdraai vouwen ze  het staal tot een prachtige trapladder. Met een gewicht van 7 kilo staat dit opstapje zeer stevig en hoef je niet bang te zijn dat hij wankelt. Even geen opstapje nodig? Dan zet je hem gewoon in een hoekje neer, met bijvoorbeeld een paar plantjes erop. Zo is dit trapje niet alleen een opstapje, maar ook een prachtig woonaccessoire.

Vergeet ook de serveerschalen niet

Design schalen zijn er in veel soorten en maten. En door de enorme veelzijdigheid in gebruik komen ze in elke keuken goed van pas.  Zo zijn schalen niet alleen handig voor het serveren van eten of het opbergen van bijvoorbeeld vers fruit, maar ook erg mooi om mee te decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Puik Lucent Glazen Schalenset? De diamantvormige kommetjes  zijn eigentijdse en verfijnde schalen voor het serveren of opbergen van eten.

Een stijlvolle zeeppomp maakt het helemaal af

Je ziet vaak strakke designkeukens waarin de gebruikers voor het gemak een plastic zeeppompje bij de kraan hebben staan. Dat past natuurlijk niet goed bij elkaar. Maak de look van je keuken daarom compleet met een designer zeeppomp: een unieke, maar toch strakke zeeppomp voor elke designkeuken. De Umbra Touch Zeeppomp is bijvoorbeeld een afgeronde zeeppomp die perfect past in de kromming van je handpalm. Een uniek en mooi alternatief voor de standaard zeeppomp die je al zo vaak ziet.

Designer keukenaccessoires vind je bij D-sire

Zit je inmiddels vol inspiratie? Neem dan een kijkje in onze webshop voor onze uitgebreide collectie designer accessoires! Van servies, schalen en kandelaars tot prullenbakken, wijnstoppers en afwasrekken. Bij D-sire vind je alles wat je nodig hebt om jouw keuken een flinke upgrade te geven!

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Openingstijden

Openingstijden winkel        Maandag – Vrijdag  

op afspraak.

Bel: 06-12589423

of 06-29511416

Vrij parkeren op eigen terrein.