Tonone Bolt lamp.

De Bolt serie van Tonone heeft een streepje voor. Niet gek, want deze collectie werd met trots als eerste gepresenteerd door de Nederlandse ontwerper Anton de Groof.

De Bolt lampen worden gekenmerkt door de constructie met een scharnier.  Dit scharnier pas je eenvoudig aan met de (altijd meegeleverde) verstel sleutel. Met deze ambachtelijke schroefsleutel kun je het scharniermechanisme van deze lampen verstellen. Zo heb je helemaal zelf in de hand waar je het licht naar toe laat schijnen. Naast dat deze verstel sleutel heel handig is, is het ook een genot om naar te kijken. Personalisatie staat ook hoog in het vaandel in deze serie lampen. Je kunt ze in maar liefst vierentwintig verschillende modellen en 11 kleuren samenstellen en bestellen.

Tonone Bolt Nieuwe Kleuren

 

 

 

 

 

De kapjes van de Bolt Serie zijn in 2 uitvoeringen, de side fit en de under of upperfit. De side fit heeft een dia van 15 x 9 cm hoogte.

De upper of underfit is iets groter nl 22 cm x 9 cm hoogte.

Tonone Bolt vloerlamp.

De vloerlamp van Tonone is leverbaar in 4 uitvoeringen.

Naast de 1 en 2 arm uitvoering is er ook een Long uitvoering. 

De Long uitvoering heeft een langere onder stang 1137 cm waardoor hij hoger naast bijvoorbeeld de bank uitkomt. Ook heeft de long uitvoering standaard een vloerdimmer. 

Tonone Bolt Plafondlamp

De plafondlampen zijn draaibaar waardoor je de lamp perfect kunt uitlijnen boven je tafel of keuken.

De Bolt lampen schijnen naar boven en beneden waardoor je een ruimtelijk effect krijgt.

Tonone Bolt wandlamp

De wandlampen zijn op verzoek leverbaar als install, zo kun je hem direct op je wandcontactdoos monteren of met een snoer en schakelaar.

De Side fit is leverbaar in 3 lengtes mini, small en standaard zo is er voor iedere situatie een geschikte lengte. De Bolt wandlamp underfit heeft een klassieke maar toch stoere uitstraling.

De Wandlampen hebben ieder 2 scharnierpunten om zo de lamp de perfecte positie te geven.

 

Tonone Bolt Bedlamp

De Tonone bolt bedlampen zijn van links naar rechts zwenkbaar en verstelbaar via de 2 scharnierpunten. Zo kun je de lamp naar je toe draaien om lekker relaxed een boek te lezen voor het slapen gaan .

Ook deze lampen kunnen op verzoek geleverd worden als install of met een snoer en schakelaar. De lengte van de stang is 29 cm.

Tonone Bolt Desk Bureaulamp

 

Tonone Bolt Desk Bureaulamp met klem

Tonone Bolt Tafellamp

Tonone Bolt Chandelier