Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen
Functionals Ossa En Wendela

6 Eenvoudige Stappen voor een Thuiskantoor Upgrade

De geschiedenis leert dat crisis de neiging hebben om nieuwe tijdperken van design in te luiden en de pandemie zal ongetwijfeld een blijvend spoor achterlaten in onze huizen.⁠ We hebben de afgelopen maanden veel van ons huis verwacht. Onze huishoudelijke ruimtes moesten in de loop van één dag meerdere functies vervullen: van keukentafelklaslokalen tot thuiskantoor en eetomgevingen.

Het creëren van een rustige werkomgeving thuis kan daarom in het begin dan ook een uitdaging zijn. Echter is het hebben van een opgeruimde ruimte die aanvoelt als de uwe, is bevorderlijk voor een productief en georganiseerd gevoel tijdens uw werkdag. Volg ons, terwijl we enkele van onze favoriete eenvoudige manieren bespreken om uw eigen thuiskantoor te creëren of te transformeren.

1. DE BASIS VAN ELK THUISKANTOOR

Sfeer Emil Rosi Kumpel En Swivel Lamp Van Serener

Locatie, locatie, locatie. Het vinden van de juiste ruimte voor uw nieuwe opstelling is de eerste taak voor elk thuiskantoor. Als je nog geen logeerkamer of kantoor hebt, geen probleem. Met een stevig bureau en een goede stoel kan elke ruimte tot een flexiebel kantoor worden omgetoverd. En wie zegt dat een bureaustoel niet tegelijkertijd comfortabel als mooi kan zijn? De leren zitting van de Emil Rosi laat zien dat het zeker mogelijk is!

2. PERSOONLIJKE TOEVOEGINGEN

Functionals Wendela Stoel

Een snelle en eenvoudige manier om de ruimte gezelliger te maken, is door een paar persoonlijke accenten toe te voegen. Van foto’s tot inspirerende citaten of kunst, laat je favoriete prints en herinneringen zien in een leuke fotolijst of gebruik er meerdere om een ​​display te maken. 

Ook is het een geweldig statement om die ene speciale foto te vergroten en aan de muur te hangen. Dit is mogelijk door ze bijvoorbeeld op een Dockfour paneel te laten printen. Zo krijgt uw kantoor een persoonlijke en creatieve touch.

3. FLEXIBELE OPBERGING

Functionals Ossa

Iedereen kan meer opslagruimte gebruiken, of dat nu thuis, op het werk of in een winkelomgeving is. Maar wie wil er uren besteden aan het in elkaar zetten van een plank? Blijf nu gemakkelijk georganiseerd met een de Ossa van Functionals. Zo heeft u al uw agenda’s, mappen en andere belangrijke documenten handig en zichtbaar op een plek. Heeft u toch liever uw vertrouwede of essentiële informatie uit het zicht? De Ossa opbergmodule is op zichzelf al prachtig, maar nog beter als je hem aanpast. Voeg een deur paneel met magnetische strips toe!

Na een maand alweer zin in een nieuwe kantoor lay-out.. transformeer de Ossa weer tot iets anders. Top met een kurkelement om van de module een comfortabele stoel te maken. Gebruik de leren inleg om een ​​dierbaar object te laten zien. Verbind twee modules stevig met een metalen clip. Mix en match. De mogelijkheden zijn eindeloos!

4. MEER GROEN OM JE HEEN

Functionals Lloyd Design Tafels

Door wat groen aan uw ruimte toe te voegen, wordt het gebied meteen helderder. Of je nu de voorkeur geeft aan echte planten of nep, het toevoegen van wat plantenbakken aan de kamer zal wat leven en kleur in je ruimte brengen. Denk bijvoorbeeld aan de Floralink van Umbra die je aan de muur kunt ophangen. Link meerdere bakjes en creëer een opvallende groene muur. Een geweldige achtergrond om indruk te maken tijdens uw online vergadering. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om items in op te bergen, ideaal voor kleine ruimtes.

5. GOEDE VERLICHTING

Luftschiff Functionals

Veel mensen onder ons werken lange dagen achter een beeldscherm. Op het kantoor is er vaak een goed ontworpen lichtplan die ervoor zorgt dat onze ogen niet snel vermoeid raken. Echter is dit in een thuiskantoor vaak niet het geval. En dit is vervelend want vermoeide ogen reduceert je productiviteit. 

Maar wat is dan de oplossing hiervoor vraag je je af? Nou, het geheim van goede kantoorverlichting is indirect en diffuus licht! Dus licht dat niet rechtstreeks in de ogen schijnt, maar eerst word weerkaatst tegen een muur of het plafond. Neem bijvoorbeeld de Luftschiff van Functionals, deze lamp vult niet alleen de hele kamer met diffuus licht. Het maakt van elk kantoor een prachtig plaatje! Ook de Beads collectie van Tonone is een goede toevoeging voor uw kantoor, want de lichtbron is flexibel verstelbaar. 

6. LEEF JE UIT MET ACCESSOIRES

Vitra Accessoires

Vergeet ten slotte niet om plezier te hebben met de ruimte. Dit is jouw ruimte om creatief te zijn en ervoor te zorgen dat je je geïnspireerd voelt. Speel met veelzijdige items die je misschien al in huis hebt! De toolbox van Vitra is leuk als decoratie, maar kan ook worden gebruikt om al uw kantoorbenodigdheden op te bergen. We hebben veel vrolijke kleuropties en ze zullen zeker wat kleur en flair toevoegen aan je werkruimte.

Ook staan de Hoptimisten Bimble en Bumble te springen om uw thuiskantoor op te fleuren. Want laten we eerlijk zijn.. zonder collega’s kan het werk soms nog wel eens wat saai worden. Het idee achter een Hoptimist is dat dit bureau vriendje je eraan herinnert om positief en optimistisch te zijn. Wanneer je hem een duwtje geeft, beweegt het hoofdje op en neer, alsof hij hard aan het lachen is.

D-SIRE

LEES VERDER

Avolt Square 1 De Multifunctionele Usb Stekkerdoos Met Magneet

Avolt: een multifunctionele design stekkerdoos

Denk je aan een stekkerdoos, dan denk je niet meteen aan een design item. Toch weten de ontwerpers van het Zweedse merk Avolt iets bijzonders te maken van een stekkerdoos. Niet alleen door verschillende eigenschappen toe te kennen aan dit o zo simpele apparaat. Maar ook door het uiterlijk van de stekkerdoos zo om te toveren tot een gewild design item. Wat er zo bijzonder is aan de Avolt Square 1 vertellen we je graag in dit blogartikel.

Lees verder »
Tonone Beadslamp, De Tonone Hanglamp Uit De Tonone Lampencollectie

Tonone: functionele lampen met karakter.

Het Nederlandse designmerk Tonone is een toonaangevende speler op de markt van lampen. Met hun unieke designs weten ze het publiek telkens weer te verrassen en sfeer in elke ruimte te creëren. Een stoer en industrieel design, functioneel maar met karakter. Dat is wat de Tonone lampen het beste omschrijft.

Lees verder »
Hoptimist Soft Serie -Bimble-Medium-Mimosa-2

De klassieke Deense Hoptimist

Bij wie verschijnt er nou geen glimlach op het gezicht bij het zien van de vrolijke figuren van Hoptimist. Deze ware designklassieker uit Denemarken veroverde in de jaren 60 de wereld en is vandaag de dag nog steeds populair. Met hun speels bewegende lichaam en blije gezicht is het een tijdloos item voor in huis.

Voor elke gelegenheid is er wel een hoptimist te vinden. Of je nou op zoek bent naar een mooi geschenk voor kerst, een leuk cadeau voor een bruiloft of gewoon een hoptimist voor thuis, een glimlach zullen de hoptimisten zeker op je gezicht toveren. De slogan van dit Deense bedrijf is niet voor niets: ‘make everyday a little more joyful!’

Lees verder »
6 Eenvoudige Stappen Voor Een Thuiskantoor Upgrade 1 | D-Sire

Design accessoires in de keuken

In een luxe keuken mogen luxe keukenaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Kleine accessoires of decoraties  maken vaak al een groot verschil. Veel accessoires zijn niet alleen functioneel in gebruik, maar door de designers ook mooi vormgegeven. Denk aan een stijlvolle  prullenbak, een elegant peper- en zoutstelof een functionele zeeppomp. Bij D-sire vind je alles wat je nodig hebt om je keuken een nieuwe look te geven. Deze keukenitems verdienen een mooi plekje in je keuken.

Lees verder »
Boekensteun Deurstopper Luiaard

Zuny – Vrolijke boekensteunen en deurstoppers

Bij d-sire zijn we gek op dieren in alle vormen en maten. Deze keer willen je meenemen in de coole wereld van Züny. Züny staat voor ‘grappige dierentuin’, de Züny collectie bestaat uit vele trouwe dieren. De Zuny’s lijken net knuffeldieren en zijn ontworpen voor kinderen èn volwassenen. Ze zijn

Lees verder »
Regenton Met Kraan En Wasbak Raintap

Raintap Regenton met kraan en spoelbak

De Raintap van Floris Schoonderbeek tovert een regenton om tot een multifunctioneel buitenwaterstation. Raintap de duurzame regenton. De Raintap regenton is ontworpen en geproduceerd in Nederland en is gemaakt van gerecycled plastic. Wij zijn van mening dat consumentenplastic niet alleen voor eenmalig gebruik kan worden gebruikt, maar ook kan worden omgezet

Lees verder »
Geef een antwoord

Openingstijden

Ma : open op afspraak

Di : open op afspraak

Wo: 14.00 – 17.00

Do: 14.00 – 17.00

Vr : open op afspraak