0513 -435976 | info@d-sire.nl
Gratis verzending vanaf € 50,-
Qlocktwo Classic 1 | D-Sire

Qlocktwo Classic

In 2010 zijn Biegert & Funk gestart met de handgemaakte Qlocktwo klok welke in Duitsland word geproduceerd.

De Qlocktwo klok is een parel voor ieder interieur of het nu kantoor of huiskamer is. De Qlocktwo komt altijd tot zijn recht, een klassieker voor de toekomst. Dit ontwerp van Marco Biegert & Andreas Funk heeft al verschillende awards  gewonnen waaronder de bekende Red dot design award!

Een grappige anekdote is dat bij het ontwerpen van de klok de discussie ontstond over de beginwoorden “het is”. De ene vond het strakker als het weggelaten werd en de ander vond  het erbij horen. Dat is opgelost door het instelbaar te maken. “Het is” wordt trouwens altijd vermeld op het hele en halve uur.

 

De Qlocktwo Classic heeft een afmeting van 45 x 45 cm wordt als een schilderij aan de muur bevestigd of kan vrijstaand worden opgesteld met de plexiglas sokkel. Het wordt vastgehouden door magneten en kan gemakkelijk worden vervangen.
QLOCKTWO CLASSIC is beschikbaar in meer dan 20 talen.

Er zijn verschillende frontcovers mogelijk, dan wel in plexi of staal uitgevoerd. De plexiplaten zijn leverbaar in vijf kleuren: vanilla sugar, cherry cake, lime juice, blue candy, Black Tea.

Daarnaast zijn er diverse stalen platen leverbaar waaronder geborsteld stainless-steel, de gepoedercoate stalen black pepper, red pepper, hazelnut en de white pepper. De gepoedercoate zijn mat glanzend!

Creator’s edition

Qlocktwo’s creator’s edition zijn speciale uitvoeringen zoals Qlocktwo Methamorphite. De Qlocktwo Rust is gemaakt van cortenstaal dat in een zuurbad is behandeld. Deze behandeling wordt zeven keer herhaald om de roestlaag langzaam op te bouwen. Bij de Qlocktwo Raw Iron wordt de stalen plaat in hete olie behandeld. 

De Methamorphite is alléén geschikt voor wandmontage

Creators Edition Goud en Goud & Silver

Het roestvrijstalen oppervlak van de QLOCKTWO CREATOR’S EDITION GOLD is met de hand bedekt met 24K bladgoud. Rand voor rand wordt elke uitgesneden letter zorgvuldig afgewerkt, waardoor de voorkant de typische bladgoudstructuur krijgt en een echt koninklijke uitstraling krijgt.

De QLOCKTWO CREATOR’S EDITION SILVER & GOLD is gemaakt volgens hetzelfde principe als zijn gouden zusje – met de hand bedekt met bladeren van witgoud. Het geoxideerde zilver creëert een ongelijkmatige patina die wordt hersteld zodra de gewenste kleur is bereikt en geeft dit unieke stuk zijn willekeurige oppervlaktestructuur die echt uniek is.

Elk van deze unieke stukken is gesigneerd en individueel genummerd met behulp van lasergravure.

De Creator’s Edition Gold en Gold & Silver zijn alléén geschikt voor wandmontage

 

De Qlocktwo kan in negentien talen worden geleverd waaronder Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Turks en Arabisch. Bij online bestellingen zullen wij standaard de frontplaat in het Nederlands leveren.

 

De platen zijn uitwisselbaar op de body’s die zijn instelbaar in een andere taal. Je hebt dan alleen een andere plaat nodig voor een taal wissel, er zijn uitzonderingen zoals bij de Qlocktwo Arabisch daar kan je geen andere taal opzetten als arabisch!

Verder wordt de qlocktwo klok geleverd met strakke plexi blokjes om de klok als tafelmodel te gebruiken. De lichtsterkte van de led verlichting is in te stellen en als het donkerder wordt in de kamer, stelt de klok zich zelf bij dan neemt de licht intentietijd automatisch af.

De Qlocktwo gaat op stroom dus er moet een stroompunt in de buurt zitten voor montage aan de muur. Er kan als optie ook een snoer op kleur besteld worden om zo een unieke combinatie te maken.

Heb je nog vragen over de Qlocktwo Classic?

Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier.

Geef een antwoord
Openingstijden

Di: 10.00 – 17.30
Wo: 10:00 – 17:30
Do: 10:00 – 17:30
Vrij: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00