Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen

Humble

Een tafellamp zo gezellig als kaarslicht, maar dan zonder draden. Dat was het doel bij het ontwerp van de Humble Lights. Het zijn tafellampjes die je kunt opladen en vervolgens overal kunt neerzetten. In een donker hoekje zonder stroompunt, op het toilet, in de badkamer of zelfs buiten!

Wat de tafellampen van Humble Lights zo uniek maakt, is dat deze drie lichtsterktes hebben. Kaarslicht, ambient licht en werklicht. Zo kun je de Humble Light gebruiken om een gezellige sfeer te creëren, maar ook als aanvullend verlichting tijdens het werken.

Humble Light One

Door de grappige vorm van de spiraal en de vele kleuropties, is de Humble Light One een echte toevoeging aan ieder interieur. Van wit en zwart tot eiken en marmer.

Daarnaast is er ook een metalen collectie in de kleuren goud, zilver en titanium. Deze zijn uitgevoerd met een ‘smokey bulb’.

De Humble Light One heeft tot wel 140 branduren als deze volledig is opgeladen. Het opladen van de tafellamp duurt 4 tot 6 uur.

Humble one Outdoor

Je tuin nog gezelliger maken? Of even een romantisch diner in het park? Onze nieuwste aanwinst Humble One Outdoor is speciaal ontworpen voor het buitenleven. Warme aardetinten gecombineerd met waterdichte eigenschappen maken deze LED-buitenlamp een must have voor de zomer.

Humble Light Two

De Humble Light Two onderscheidt zich van de One door de kenmerkende glazen koepelvormige kap. Deze lamp is verkrijgbaar in allerlei varianten. Uitgevoerd met mat glas, smoked glas, titanium, goud metaal en zilver metaal. De poot van de Humble Light Two is verkrijgbaar in goud, zilver en titanium metaal.

De Humble Light Two heeft tot wel 95 branduren als deze volledig is opgeladen. Het opladen van de tafellamp duurt 4 uur.

Bekijk hier: Humble One, Humble One Soft  , Humble One outdoor en de Humble Two

We hebben meer keus in oplaadbare lampen.

Toont alle 6 resultaten

De Ward 23 | 8701 MB | Bolsward
06-12589423 | [email protected]

Informatie

Openingstijden

Openingstijden winkel        Maandag – Vrijdag  

op afspraak.

Bel: 06-12589423

of 06-29511416

Vrij parkeren op eigen terrein.