Welkom bij Green-Goose – waar super duurzame verzorgingsproducten samenkomen met een vleugje fashion.

In een wereld die steeds luider roept om aandacht voor klimaatverandering en duurzame levensstijlen, staat Green-Goose klaar voor de toekomst. Wij streven naar de perfecte balans tussen het gebruik van duurzame grondstoffen, het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en natuurlijk… jezelf goed voelen.

Als voorvechter van een schonere wereld, een wereld die volledig circulair kan functioneren, willen wij jou helpen om die eerste stap te zetten. Zie ons als een bouwsteen voor de groene toekomst – niet per se extreem veganistisch, maar wel rekening houdend met dierenwelzijn. Geen eetbare bekers, maar wel gebruik van duurzame materialen. Zo kun je wennen aan een nieuwe norm, zonder meteen in het diepe te worden gegooid.

Maar we zijn nog niet klaar. De strijd voor een duurzame wereld is nog lang niet gestreden, en daarom blijven we zoeken naar nieuwe materialen en productieprocessen. Alleen zo kunnen we jou het allerbeste blijven bieden. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, producten en feedback.

Wij geloven in een open discussie over de toekomst van de maakindustrie, over de opkomst van de Millennials en Generatie Z. Wat betekent de wereld voor degenen die het stokje overnemen van de huidige consumenten? En hoe kunnen we de sleutels van ons meest waardevolle bezit, onze wereld, overdragen aan degenen die er het beste voor kunnen zorgen? Welkom bij Green-Goose – waar de toekomst groen is.

Toont alle 7 resultaten