d-sire Interieur advies

Zoek je naar meubelen, verlichting en kleuren die bij jouw woonwensen passen maar kom je er niet uit? We helpen je graag met een verrassend uniek interieur advies en een helder plan van aanpak.

 

 

sfeer tekening d-sire ontwerpstudio
ruime licht grijsze bank noora van bolia

d-sire interieur ontwerp

Voor een uitgebreid interieur totaalplan volgt eerst een kennismaking en een intake.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we je adviseren over bijvoorbeeld kleuren, materialen en verlichting. We leggen je hieronder uit wat je kunt verwachten van bijvoorbeeld een verlichtingsplan of kleur- en materiaaladvies.

Afhankelijk van je wensen en eisen wordt een plan van aanpak gemaakt.

Kleur- en materiaaladvies

Met kleuren beïnvloed je de beleving van een ruimte en maak je een woning persoonlijker. Je kunt met kleur ook mooie effecten bereiken. Zo kun je de ruimte optisch breder, hoger of lichter laten ogen door bepaalde kleuren te gebruiken. Ga je voor harmonie of juist contrast? Ontdek zo de mogelijkheden. Elk materiaal heeft ook zijn eigen kenmerken. Wij adviseren je graag over de eigenschappen van materialen, de mogelijke combinaties.

Verlichtingsplan

Verlichting heeft grote invloed op de beleving van je ruimte. Je kunt gebruikmaken van direct, indirect, functioneel en diffuus (sfeer) licht. Het is een kunst om de juiste verlichting te vinden die past bij jouw woonwensen. Wij helpen je met het vinden van de juiste balans tussen hanglampen, vloerlampen, wandlampen en/of spots. Wij geven je lichtadvies op maat inclusief productsuggesties.

Wandafwerking

Kleur in huis heeft een grote invloed op de beleving en het gevoel. Wij hebben een ruime keuze in verfsoorten in ons assortiment maar ook een prachtige behangcollectie van het designlabel NLXL . Van mooi ingetogen tot bijzondere dessins.

Vloeren

Ook voor het zinden van je ideale vloer kunnen we je helpen. We werken samen met Van Besouw tapijt en Carpetten, Therdex PVC en Perletta carpetten. Laat je adviseren in de mogelijkheden.

Styling

Om de puntjes op de ‘i’ te zetten, adviseren wij je welke woonaccessoires je woning compleet maken en hoe je eenheid in een ruimte kunt creëren.

Kosten interieur ontwerp

Voor een compleet interieuradvies in de regio Friesland,Groningen en Flevoland vragen wij € 500,- Voor andere regio’s of voor woningen in buitenland neem contact met ons op.

Indien er voor € 1000,- wordt besteed in onze winkel zullen we de ontwerpkosten in mindering brengen of niet doorberekenen.


MeubelcollectieVerlichtingBehangWanddecoratieAccessoires
interieurontwerp heerenveen

Sjoerd Bakker designer

sjoerd Bakker designer bij d-sire Heerenveen

 

Heb je nog vragen of wil  je een afspraak maken?

Wij helpen je graag. Bel naar 0513-435976 (di – za van 10.00-17.00 uur)

e-mail naar info@d-sire.nl of gebruik het contact formulier.


Verstuur aanvraag