Over D-sire | Contact
d-sire heerenveen
Inspiratie: Hout In Het Interieur Latten Trend

Latten Trend: Inspiratie voor meer Hout in het Interieur

Bij D-sire houden we ervan om met een positieve blik naar dingen te kijken. Deze onzekere corona-periode is niet bepaald de makkelijkste. Toch brengt het ook veel goeds. Het is namelijk geweldig om te zien hoe de quarantaine de interieurontwerper in ons allemaal naar boven heeft gehaald. We zijn massaal aan het herinrichten en schilderen. Upgraden ons beddengoed en thuiskantoren. De creativiteit blijft ons verbazen!

Deze blogpost gaat specifiek over speciale toepassingen van verticale houten latten in je interieur. We zijn geïnspireerd. We zijn onder de indruk. We zijn verliefd! Daarom hebben we onze favoriete houten looks op een rij gezet om je volgende huisrenovatieproject te inspireren. En zoals bij elke interieurtrend, zijn er niveaus van hoe ver we kunnen gaan. Van volledige muren tot halve tot kleine inhammen, hoe je hout ook toegepast, het is duurzame perfectie. 

Inspiratie voor meer Hout in het Interieur

Source: Source: Architect Sophie Desquiens Van So &Amp; Lo
Source: Architect Sophie Desquiens Van So &Amp; Lo

DESIGN | Architect Sophie Desquiens van So & Lo

Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur

DESIGN | Bed ontwerp door Carmeon Hamilton

DESIGN | Behang TIM 03 ontworpen door Piet Hein Eek

Bestel dit behang nu bij D-sire

DESIGN | Behang Strips 01 ontworpen door Piet Hein Eek

Hout In Het Interieur
Latten Trend: Inspiratie Voor Meer Hout In Het Interieur 1 | D-Sire

DESIGN | Pied-à-terre à Liège door Desiron Lizen

Latten Trend: Inspiratie Voor Meer Hout In Het Interieur 2 | D-Sire

DESIGN | Hecker Guthrie | PHOTOGRAPHY Rhiannon Taylor and Tom Blachford

Inspiratie Hout In Het Interieur

DESIGN | Trap in Green Avenue Residence door AlterARC

Inspiratie: Hout In Het Interieur5541

DESIGN |Trap door Studio Junction | PHOTOGRAPHY Arash Moallemi

Inspiratie: Hout In Het Interieur

DESIGN | Roomdivider door Bowerbird 

Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur

Heb je zelf een mooie ruimte met een verticale latten waar je dol op bent? Wij willen het zien! Deel je foto op Instagram en tag ons @dsireheerenveen om kans te maken dat je foto op onze blog of IG wordt weergegeven.

D-SIRE

LEES VERDER

Functionals Miller Lounge Chair Leren Stoel

De tijdloze elegantie van de Miller Chair van Functionals

De Miller Chair, ontworpen door de getalenteerde Nederlandse ontwerper Christoph Seyferth, is een voorbeeld van de tijdloze elegantie die het merk Functionals nastreeft. De Miller Chair belichaamt de perfecte balans tussen esthetiek, comfort en vakmanschap. In dit blogartikel duiken we dieper in op het designmerk Functionals, de ontwerper Christoph Seyferth

Lees verder »
Oceanbox Zee Geluiden Relaxound Zwitscherbox Birdybox D-Sire

Ontdek de rustgevende kracht van de OceanBox

Ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven met de Oceanbox van Relaxound. Dit compacte apparaat biedt hoogwaardige, natuurlijke geluiden van de oceaan om u te helpen ontspannen en uw stressniveaus te verminderen. Wetenschappelijk bewezen is dat het luisteren naar deze geluiden ons kan helpen beter in slaap te vallen

Lees verder »
Vogelhuis Op Standaard

Creëer een vogelparadijs met een vogelhuis of voederhuisje in je tuin

De lente is begonnen, de vogels zijn druk bezig hun nestjes te maken. Misschien wel in jouw tuin! Het maken van een nest is een zwaar klusje voor de vogels, ze kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Door ze een kant en klaar vogelhuisje aan te bieden en/of het eten al voor ze klaar te hebben staan in een voederhuisje. Met een voederhuisje van Frederik Roijé en een vogelhuis van Heeej ontwerpster Ilse Bouwens tover je jouw tuin niet alleen om tot een paradijs voor de vogels, je geniet zelf ook van deze blikvangers. We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Lees verder »
Avolt Square 1 De Multifunctionele Usb Stekkerdoos Met Magneet

Avolt: een multifunctionele design stekkerdoos

Denk je aan een stekkerdoos, dan denk je niet meteen aan een design item. Toch weten de ontwerpers van het Zweedse merk Avolt iets bijzonders te maken van een stekkerdoos. Niet alleen door verschillende eigenschappen toe te kennen aan dit o zo simpele apparaat. Maar ook door het uiterlijk van de stekkerdoos zo om te toveren tot een gewild design item. Wat er zo bijzonder is aan de Avolt Square 1 vertellen we je graag in dit blogartikel.

Lees verder »
Tonone Beadslamp, De Tonone Hanglamp Uit De Tonone Lampencollectie

Tonone: functionele lampen met karakter.

Het Nederlandse designmerk Tonone is een toonaangevende speler op de markt van lampen. Met hun unieke designs weten ze het publiek telkens weer te verrassen en sfeer in elke ruimte te creëren. Een stoer en industrieel design, functioneel maar met karakter. Dat is wat de Tonone lampen het beste omschrijft.

Lees verder »
Hoptimist Soft Serie -Bimble-Medium-Mimosa-2

De klassieke Deense Hoptimist

Bij wie verschijnt er nou geen glimlach op het gezicht bij het zien van de vrolijke figuren van Hoptimist. Deze ware designklassieker uit Denemarken veroverde in de jaren 60 de wereld en is vandaag de dag nog steeds populair. Met hun speels bewegende lichaam en blije gezicht is het een tijdloos item voor in huis.

Voor elke gelegenheid is er wel een hoptimist te vinden. Of je nou op zoek bent naar een mooi geschenk voor kerst, een leuk cadeau voor een bruiloft of gewoon een hoptimist voor thuis, een glimlach zullen de hoptimisten zeker op je gezicht toveren. De slogan van dit Deense bedrijf is niet voor niets: ‘make everyday a little more joyful!’

Lees verder »
Geef een reactie

Openingstijden

Openingstijden winkel        Maandag – Vrijdag  

op afspraak.

Bel: 06-12589423

of 06-29511416

Vrij parkeren op eigen terrein.