Over D-sire | Contact
D-Sire Heerenveen
Inspiratie: Hout In Het Interieur Latten Trend

Latten Trend: Inspiratie voor meer Hout in het Interieur

Bij D-sire houden we ervan om met een positieve blik naar dingen te kijken. Deze onzekere corona-periode is niet bepaald de makkelijkste. Toch brengt het ook veel goeds. Het is namelijk geweldig om te zien hoe de quarantaine de interieurontwerper in ons allemaal naar boven heeft gehaald. We zijn massaal aan het herinrichten en schilderen. Upgraden ons beddengoed en thuiskantoren. De creativiteit blijft ons verbazen!

Deze blogpost gaat specifiek over speciale toepassingen van verticale houten latten in je interieur. We zijn geïnspireerd. We zijn onder de indruk. We zijn verliefd! Daarom hebben we onze favoriete houten looks op een rij gezet om je volgende huisrenovatieproject te inspireren. En zoals bij elke interieurtrend, zijn er niveaus van hoe ver we kunnen gaan. Van volledige muren tot halve tot kleine inhammen, hoe je hout ook toegepast, het is duurzame perfectie. 

Inspiratie voor meer Hout in het Interieur

Source: Source: Architect Sophie Desquiens Van So &Amp; Lo
Source: Architect Sophie Desquiens Van So &Amp; Lo

DESIGN | Architect Sophie Desquiens van So & Lo

Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur

DESIGN | Bed ontwerp door Carmeon Hamilton

DESIGN | Behang TIM 03 ontworpen door Piet Hein Eek

Bestel dit behang nu bij D-sire

DESIGN | Behang Strips 01 ontworpen door Piet Hein Eek

Hout In Het Interieur
Latten Trend: Inspiratie Voor Meer Hout In Het Interieur 1 | D-Sire

DESIGN | Pied-à-terre à Liège door Desiron Lizen

Latten Trend: Inspiratie Voor Meer Hout In Het Interieur 2 | D-Sire

DESIGN | Hecker Guthrie | PHOTOGRAPHY Rhiannon Taylor and Tom Blachford

Inspiratie Hout In Het Interieur

DESIGN | Trap in Green Avenue Residence door AlterARC

Inspiratie: Hout In Het Interieur5541

DESIGN |Trap door Studio Junction | PHOTOGRAPHY Arash Moallemi

Inspiratie: Hout In Het Interieur

DESIGN | Roomdivider door Bowerbird 

Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur
Inspiratie: Hout In Het Interieur

Heb je zelf een mooie ruimte met een verticale latten waar je dol op bent? Wij willen het zien! Deel je foto op Instagram en tag ons @dsireheerenveen om kans te maken dat je foto op onze blog of IG wordt weergegeven.

D-SIRE

LEES VERDER

Avolt Square 1 De Multifunctionele Usb Stekkerdoos Met Magneet

Avolt: een multifunctionele design stekkerdoos

Denk je aan een stekkerdoos, dan denk je niet meteen aan een design item. Toch weten de ontwerpers van het Zweedse merk Avolt iets bijzonders te maken van een stekkerdoos. Niet alleen door verschillende eigenschappen toe te kennen aan dit o zo simpele apparaat. Maar ook door het uiterlijk van de stekkerdoos zo om te toveren tot een gewild design item. Wat er zo bijzonder is aan de Avolt Square 1 vertellen we je graag in dit blogartikel.

Lees verder »
Tonone Beadslamp, De Tonone Hanglamp Uit De Tonone Lampencollectie

Tonone: functionele lampen met karakter.

Het Nederlandse designmerk Tonone is een toonaangevende speler op de markt van lampen. Met hun unieke designs weten ze het publiek telkens weer te verrassen en sfeer in elke ruimte te creëren. Een stoer en industrieel design, functioneel maar met karakter. Dat is wat de Tonone lampen het beste omschrijft.

Lees verder »
Hoptimist Soft Serie -Bimble-Medium-Mimosa-2

De klassieke Deense Hoptimist

Bij wie verschijnt er nou geen glimlach op het gezicht bij het zien van de vrolijke figuren van Hoptimist. Deze ware designklassieker uit Denemarken veroverde in de jaren 60 de wereld en is vandaag de dag nog steeds populair. Met hun speels bewegende lichaam en blije gezicht is het een tijdloos item voor in huis.

Voor elke gelegenheid is er wel een hoptimist te vinden. Of je nou op zoek bent naar een mooi geschenk voor kerst, een leuk cadeau voor een bruiloft of gewoon een hoptimist voor thuis, een glimlach zullen de hoptimisten zeker op je gezicht toveren. De slogan van dit Deense bedrijf is niet voor niets: ‘make everyday a little more joyful!’

Lees verder »
Latten Trend: Inspiratie Voor Meer Hout In Het Interieur 3 | D-Sire

Design accessoires in de keuken

In een luxe keuken mogen luxe keukenaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Kleine accessoires of decoraties  maken vaak al een groot verschil. Veel accessoires zijn niet alleen functioneel in gebruik, maar door de designers ook mooi vormgegeven. Denk aan een stijlvolle  prullenbak, een elegant peper- en zoutstelof een functionele zeeppomp. Bij D-sire vind je alles wat je nodig hebt om je keuken een nieuwe look te geven. Deze keukenitems verdienen een mooi plekje in je keuken.

Lees verder »
Boekensteun Deurstopper Luiaard

Zuny – Vrolijke boekensteunen en deurstoppers

Bij d-sire zijn we gek op dieren in alle vormen en maten. Deze keer willen je meenemen in de coole wereld van Züny. Züny staat voor ‘grappige dierentuin’, de Züny collectie bestaat uit vele trouwe dieren. De Zuny’s lijken net knuffeldieren en zijn ontworpen voor kinderen èn volwassenen. Ze zijn

Lees verder »
Regenton Met Kraan En Wasbak Raintap

Raintap Regenton met kraan en spoelbak

De Raintap van Floris Schoonderbeek tovert een regenton om tot een multifunctioneel buitenwaterstation. Raintap de duurzame regenton. De Raintap regenton is ontworpen en geproduceerd in Nederland en is gemaakt van gerecycled plastic. Wij zijn van mening dat consumentenplastic niet alleen voor eenmalig gebruik kan worden gebruikt, maar ook kan worden omgezet

Lees verder »
Geef een antwoord

Openingstijden

Ma : open op afspraak

Di : open op afspraak

Wo: 14.00 – 17.00

Do: 14.00 – 17.00

Vr : open op afspraak