Over D-sire | Contact
D-Sire
Vitra High Tray Vitra_Jaspermorrison_Hightray_D-Sire

De Vitra Tray: een echte Musthave!

De Rotary Tray en High Tray van Vitra, ontworpen door Jasper Morrison, is een eigentijdse vertolking van de klassieke etagère. Met hun eenvoudige vorm en subtiele kleuren passen de Tray’s in elke interieurstijl en leent het zich tot allerlei toepassingen. In de woonkamer, in de badkamer of in de hal, op kantoor of in de kinderkamer: de Tray maakt elke ruimte netter en voegt tegelijk een decoratieve toets toe. In deze blog geven we je styling inspiratie over hoe je de tray’s thuis kunt toepassen.

ROTARY TRAY

Met zijn ontwerp voor de Rotary Tray heeft Jasper Morrison de klassieke etagère een nieuwe hedendaagse look gegeven. Dankzij zijn eenvoudige vorm en subtiele kleuren past de Rotary Tray perfect in elk interieur en kan het plateau voor verschillende toepassingen gebruikt worden. In de keuken of op de eettafel als fruitschaal, of als opberger in de hal of slaapkamer voor al uw kleine rommeltjes en frutseltjes. Daarnaast is het bovenste deel van de Rotary Tray is draaibaar waarmee u deze aantrekkelijke opberger nog speelser maakt!

DESIGN | Donker groene Rotary Tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

DESIGN | Brick red Rotary Tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

DESIGN | Licht blauwe Rotary Tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

Vitra_Jaspermorrison_Rotarytray_D-Sire

DESIGN | Zwarte Rotary Tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

HIGH TRAY

Mooie dingen mogen best een beetje opvallen. De High Tray dienblad van Vitra zorgt ervoor dat jouw mooiste interieurdecoraties, heerlijke zelfgemaakte hapjes of iets anders wat je graag wil laten zien extra in de spotlight staan. De schaal trekt zich terug achter de objecten die erin worden bewaard, houdt de kamer net en voegt een decoratieve toets toe. Doordat de High Tray beschikbaar is in een tal van kleuren, is er altijd eentje bij die mooi past in jouw interieur. De High Tray is Morrisons verdere uitwerking van een idee dat begon met de Rotary Tray: de klassieke schaal een moderne look geven.

DESIGN | Witte High tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

DESIGN | Brick red High tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

DESIGN | Licht blauwe High tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra. Ook in te zien in deze styling: de iconische zwarte Eames House Bird van Vitra.

DESIGN | Zwarte High tray van ontwerper Jasper Morrison voor Vitra.

PRODUCTEN GEZIEN IN DEZE BLOG:

VITRA & JASPER MORRISON

Dit Zwitserse designermerk wordt geroemd om haar bijzondere en iconische collectie, die bol staat van de designklassiekers. Vitra werkte in het verleden onder andere samen met Charles en Ray Eames, Verner Panton en Alexander Girard. Maar ook vandaag de dag maakt Vitra prachtig design, ontworpen door hedendaagse topontwerpers als Jasper Morrison die al sinds 1989 regelmatig met Vitra samenwerkt.

Jasper Morrison woont en werkt in Londen en Tokio. Zijn ontwerpen drukken de ‘supernormale’ designfilosofie uit en gaan niet op zoek naar ongewone, buitenissige resultaten. Vaak blaast hij beproefde oplossingen nieuw leven in door ze opnieuw te interpreteren, te ontwikkelen en te verfijnen.

D-SIRE

LEES VERDER

Nieuw: Kooduu! De Stemming Bepalen. Waar Dan Ook. Wanneer Dan Ook. Blog

Nieuw: Kooduu – Een Scandinavische Zomer Vibe

Met trots introduceert D-sire een nieuw merk in de collectie: Kooduu! Dit merk hebben we gescout in hal 6 tijdens ons bezoek op de Maison&objet beurs in Parijs. Kooduu creëert unieke, Scandinavisch geïnspireerde producten die mensen samenbrengen. Hun doel is om je te helpen meer ‘hygge’ in je leven te

Lees verder »
Umbra U-Dry Droogrek En Mat Voor Gootsteen D-Sire

Een Nieuwe Editie in de Umbra U-dry Afwasrek familie!

Laten we eerlijk zijn, afwassen is misschien niet iedereen zijn/haar favoriete dagelijkse taak. Echter gaat het met de nieuwe editie van de populaire Umbra U-Dry collectie wel een stuk gemakkelijker! Binnenkort verkrijgbaar bij D-sire: De U-Dry afwasrek voor de spoelbak met droogmat. Dit ontwerp is een veelzijdige oplossing om je

Lees verder »
Vitra High Tray Vitra_Jaspermorrison_Hightray_D-Sire

De Vitra Tray: een echte Musthave!

De Rotary Tray en High Tray van Vitra, ontworpen door Jasper Morrison, is een eigentijdse vertolking van de klassieke etagère. Met hun eenvoudige vorm en subtiele kleuren passen de Tray’s in elke interieurstijl en leent het zich tot allerlei toepassingen. In de woonkamer, in de badkamer of in de hal,

Lees verder »
D-Sire Blog Cadeaugids Voor De Boekenliefhebber

Cadeaugids voor: De Boekenliefhebbers

Op zoek naar het beste cadeau voor de boekenliefhebber in je leven? De meest voor de hand liggende route is natuurlijk om een boek voor ze te kopen. Echter is het kiezen van een boek voor iemand anders niet altijd even gemakkelijk. Daarom bieden wij je in deze blog alternatieve

Lees verder »
Geef een antwoord

De Ward 23, 8701 MB, Bolsward
0513 – 435 976 | info@d-sire.nl

Openingstijden

Locatie Bolsward

Open op afspraak.

Telefonisch bereikbaar

Ma – Vrij 9.00 – 17.30

Tel: 0513-435976