witte dekton d-sire keuken heerenveen

 

d-sire keukens & lifestyle in Heerenveen staat in Friesland bekend om hoogwaardige keukens die opgaan in de architectuur van uw specifieke leefomgeving.

Of het nu gaat om een bestaande situatie, een interne verbouwing of nieuwbouw, ons ontwerp verheft een keukenontwerp tot d-sire keukenontwerp. Het feit dat wij met andere ogen tegen invulling van ruimtes aankijken, maakt dat mensen uit het hele land een beroep op ons doen voor een d-sire keukenontwerp. Kenmerkend zijn de afwijkende keuzes die gemaakt worden, zoals muren die soms moeten wijken om een keukenontwerp te integreren met de woonkamer tot een moderne, stijlvolle living.
Bij uw bezoek aan onze keukenstudio kijken we verder dan uw wensen en voorkeuren. Exclusieve vormgeving en design vormen de allereerste basis van een persoonlijk keukenontwerp waarin uw levensfilosofie tot uitdrukking wordt gebracht. Zo’n design is baanbrekend en uw leven verrijkend.

 

ontwerpstudio d-sire heerenveen gerealiseerde keuken en interieur

Werkwijze

Keukenarchitect Sjoerd Bakker neemt u stapsgewijs mee de creatieve diepte in van keukenontwerp, apparatuur- en materiaal keuze tot compleet interieur advies met kleur-en lichtplan voor uw woning. Wij kijken net iets verder dan uw vraag,daardoor komen wij altijd tot verrassende oplossingen binnen uw budget.

Sjoerd Bakker ontwerper d-sire

Iedere keuken is uniek, en toch hebben ze één ding gemeen, het eindresultaat waar zowel u, als wij trots op zijn.

Ons doel is altijd om het beste uit elk materiaal te halen. Hoe we dit doen? Met zeer veel ervaring, oog voor detail en geen compromissen in kwaliteit.

Ons keukenmerk:

 

 

Ervaar eigentijdse keukens om in te koken en te leven,die naar wens kunnen worden ingericht,afhankelijk van uw eigen levensstijl.Wij kijken er naar uit om de onderscheidende kenmerken van onze keukens met u te bespreken, en tevens de nieuwste trends en laatste technische snufjes die het comfort optimaliseren, te laten zien.

Diversiteit in het ordenen.

De details van het interieur zijn zeker een blik waardig. De afzonderlijke indelingssystemen maken alles overzichtelijk en geordend, klaar voor dagelijks gebruik.

 

 


Esthetiek die aanspreekt: binnen en buiten

Een veelvoud aan ideeën, Wat is er mooier dan uw eigen invulling geven aan uw woning?

Perfectie tot in het kleinste detail zorgt ervoor dat wij ons kunnen blijven onderscheiden.

18 corpusvarianten, binnen en buiten dezelfde kleur:

 

 
Inbouwapparatuur is het meest gebruikte aspect in de keuken waardoor wij hoge waarde hechten aan kwaliteit, functionaliteit,uitstraling maar ook de service van de leveranciers.

Door onze jarenlange ervaring in keukenarchitectuur hebben we een bewuste selectie gemaakt in merken inbouwapparatuur.
Gerealiseerd

In de afgelopen 26 jaar zijn er door d-sire Keukens & Lifestyle vele keukens gerealiseerd. Het zou te veel zijn ze allemaal te laten zien, derhalve een selectie. Laat u inspireren !
d-sire helpt u graag met het realiseren van uw droomkeuken.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen?

Wij helpen je graag. bel naar 0513-435976 (di-za 10.00 – 17.00 uur) e-mail naar info@d-sire.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

Aanvraag verzenden