In onze design winkel hebben we een speciale collectie samengesteld waar niet alleen het eindresultaat kwalitatief en esthetisch verantwoord is, maar ook het circulaire gedachtegoed net zo belangrijk is. Onze collectie bestaat uit een diversiteit van producten en accessoires, die ontwikkeld en geproduceerd zijn vanuit deze gedachte. Verduurzaming hoeft geen afbreuk te doen aan gemak, esthetiek of investeringen.

Door goed te kijken naar welke materialen er gebruikt worden in de meubelindustrie kun je een berekening maken wat de Environmetal Footprint is.Dit getal is in euro’s, ook wel de schaduwprijs genoemd, geeft de kosten aan die noodzakelijk zijn om de milieu impact te compenseren.Kortom, een product met lage schaduwkosten is beter dan een product met hoge schaduwkosten.

Bij het hergebruiken van materialen is het essentieel dat deze ook weer van elkaar te scheiden zijn ( zodat ze weer in een nieuw productieproces verwerkt kunnen worden)

Onze collectie bestaat uit een diversiteit van interieur design items, die allen ontwikkeld zijn vanuit deze circulaire gedachte. Dit staat voor producten hun waarde laten behouden, hergebruik stimuleren en zo min mogelijk afval creëren.

Voor meer informatie neem contact met ons op T: 0513-435976 of kom langs in de winkel in Heerenveen.

De Circulaire keuken

Circulaire Banken

Eetkamer en Kantoormeubilair

Functionele Stylewand

Duurzame verlichting

Meer informatie & contact

graceful-valby-x-stool-dine-maiko-cord-eclipse-noblesse-eten

Stylepads is een echt Dutch Design en zijn goed recyclebaar, maar ook worden er in het concept materialen gebruikt die aan hun tweede leven beginnen. Zo worden van originele zeilen en legertenten authentieke en karaktervolle Stylepads gemaakt. Deze re-use bekledingsserie is uiterst populair vanwege de unieke uitstraling. Alle Stylepads worden in Nunspeed gemaakt. Alle onderdelen worden opnieuw gebruikt wanneer je een redesign van je Stylewand wilt. De Stylepad wordt eenvoudig opnieuw gestoffeerd en alle materialen worden opnieuw gebruikt.

 

zeildoek-en-armydoek
bjh4138-1
dockfour-scene-entree-01-sfeer-01-1
dockfour-scene-eetkamer-02-sfeer-01-1

Voor meer informatie neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Verzend Aanvraag

Blog & Nieuws