Avolt Stekkerdoos Square 1

Maak kennis met de meest populaire stekkerdoos Avolt

Avolt | Square 1 | De stijlvolle stekkerdoos.

Stekkerdoos Square 1 van AVOLT is ontworpen vanuit de overtuiging dat standaardelektronica esthetisch, mooi en functioneel moet zijn zonder afbreuk te doen aan architectonisch ontwerp. 

Geïnspireerd door Bruno Munari

De ontwerpfilosofie van Square 1 is in de kern minimalistisch en komt voort uit de fundamentele, basisvormen waarvan we weten dat ze de tand des tijds doorstaan. Geïnspireerd door de beroemde trilogie “Square Circle Triangle” van de beroemde Bruno Munari, is dit product een eerbetoon aan de eenvoudige vormen waar de mensheid al eeuwen op vertrouwt.
Avolt Stopcontact Roze
Avolt Verlengsnoer Roze

 SQUARE 1 | AVOLT – Winnaar Red Dot Design 2019 en Swedish Design Price.

Bekroond voor design en duurzaamheid

“Het compromisloos minimalistische gebruik van vormen en op duurzaamheid gerichte productie maken het ontwerp van de Square 1 opvallen.”

Maak Kennis Met De Meest Populaire Stekkerdoos Avolt 1 | D-Sire
Square 1
Alle kanten zijn gelijk. Allemaal rechte hoeken.
Alle tegenoverliggende zijden evenwijdig maken, louter als gevolg van zijn geometrische perfectie.
Stabiel. Stevig. Functioneel.  
Voor ontwerpers. architecten. Uitvinders en ondernemers. En voor jou 🙂
 

Details die ertoe doen

Dankzij de 1,8 meter lange, flexibele kabel met exclusieve afwerking, op maat ontworpen stekker, drie stopcontacten en twee USB-poorten kun je met Square 1 alle kanten op. En het geïntegreerde magneet maakt dat je hem gemakkelijk aan een muur of onder een bureau bevestigd. 
 

Laad je apparaten op

Met drie stopcontacten en twee USB-poorten kunt u uw apparaten gemakkelijk en snel opladen.
 
Gemaakt van meer dan 20 procent gerecycled plastic en met een matte afwerking, is deze stekkerdoos een milieuvriendelijke en stijlvol detail, zowel thuis als op kantoor. De Square 1 is leverbaar in 7 prachtige kleuren. 

Over Avolt.

AVOLT is een Zweedse ontwerpstudio die objecten ontwikkelt, ontwerpt en op de markt brengt die elektriciteit uitbreiden naar bijzondere apparaten. AVOLT heeft ‘s werelds eerste collectie verlengsnoeren Square 1 ontworpen voor woningen, (thuis) kantoren en wat te denken van caravan of boot.

De ontwerpfilosofie van Avolt is minimalistisch en komt voort uit fundamentele basisvormen waarvan we weten dat ze de tand des tijds doorstaan. Elk Avolt-product is een eerbetoon aan de eenvoudige vormen waar men al eeuwenlang op vertrouwt.

Geef een reactie