Functionals Hooks 8 Kapstok

147,50 incl. BTW

Wie de Hooks 8 kapstok van Functionals voor het eerst ziet, blijft er met zijn ogen even aan haken. Je kunt van alles aan hem kwijt. Van je tas en je jas tot je sjaal en je paraplu. Omdat de kapstok uit de muur naar voren lijkt te komen, krijg je het gevoel dat de kapstok even naar je toe komt als je iets kwijt wilt.

Functionals Hooks 8 Kapstok heeft een afmeting van H 9,4 x B 100 cm
Gemaakt van metaal
8 kapastok haken

Leverbaar in zwart en wit
Design: Serener

Tevens Leverbaar in Hooks 3

Levertijd 3-9 werkdagen

Meer kapstokken

Wissen

Beschrijving

Functionals Hooks 8 Kapstok.

De Functionals Hooks 8 Kapstok heeft genoeg haken om je jas, sjaal, tas en paraplu aan op te hangen. De kapstok met acht haken is ideaal voor grote ruimtes. Dankzij de houten achterkant lijkt het net alsof de kapstok van de muur afkomt!

Het hout is van Amerikaans grenen en vormt de steun voor het hakenrek. Door de ruimte tussen de muur te plaatsen, ziet het rack eruit alsof het midair is opgehangen.

De Functionals Hooks 8 kapstok is 100 centimeter lang, 6,7 centimeter diep en 9,4 centimeter hoog. Tussen de haken zit een afstand van 12,5 centimeter. De kapstok is gemaakt van gepoedercoat staal, met een houten achterkant. Deze kapstok is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Aan deze kapstok zitten acht haken. De kapstok is bijzonder geschikt voor zowel gebruik thuis als in een zakelijke omgeving.

Tevens leverbaar in Hooks 3

Levertijd 3-9 werkdagen

Meer kapstokken

Extra informatie

EAN code

8713147958890

Levertijd

3-9 Werkdagen

Color

Black, White

Merk

Designer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Functionals Hooks 8 Kapstok” te beoordelen

Ook interessant voor uw…