NLXL – Brooklyn Tins Behang by Merci TIN 01

217,00 incl. BTW

De rol is 10 meter lang en 48,7 cm breed
Lijm aanbrengen op de muur, geen behangtafel nodig!
Hoogwaardig, dubbellaags vliesbehang met papieren toplaag
Het behang is kleurvast en afneembaar met zachte doek
Breng wat Amerikaanse nostalgie in huis!

LET OP! Behang wordt per bestelling gedrukt om ev kleur verschil te voorkomen en kan hierdoor niet retour..

Beschikbaar via nabestelling

Categorie Artikelnummer: NLXL-TIN-01 Tags: Brand:

Beschrijving

NLXL Brooklyn Tins Behang By Merci TIN 01

In oude panden in New York zie je het nog altijd: prachtige, antieke plafonds! Ze zijn gemaakt van tinnen platen en stammen uit 1900. Het was dé inspiratiebron voor dit gave NLXL Brooklyn Tins Behang! Breng een beetje nostalgie naar jouw interieur!

Het NLXL Brooklyn Tins Behang is geïnspireerd op antieke plafonds, zoals ze ze vroeger in Amerika maakten. Daar gebruikten ze tussen 1890 en 1930 tinnen platen met patronen. Dit was een betaalbaar alternatief voor het duurdere pleisterwerk dat veelal in Europa werd gebruikt. Tegenwoordig zie je in oude panden in bijvoorbeeld New York nog steeds die antieke plafonds. Door het verouderen, hebben ze een vintage, prachtige look gekregen. Een perfecte inspiratiebron voor het Tins behang van NLXL. Door hiermee één wand in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer te behangen, krijgt je interieur een nostalgische look, waar je je meteen thuis voelt!

Materiaal en bevestiging
Dit behang is gemaakt van dubbellaags vliesbehang met een papieren toplaag. Dit betekent dat je voor het bevestigen aan de muur geen behangtafel nodig hebt. De lijm moet namelijk op de muur worden aangebracht. Het behang hecht dan makkelijker aan de muur. Het behang is kleurecht en kan met een zachte doek afgenomen worden. Een rol behang is 48,7 centimeter breed en heeft een lengte van 10 meter. Van een rol kan een oppervlak van circa 4,9 vierkante meter behangen worden.

Ontwerp
Het ontwerp van dit behang is afkomstig van MERCI. Dit is een prachtige winkel, waar fashion en design samenkomen en een unieke plek met drie cafés, restaurants en veel exposities. In deze winkel werden in 2009 de tinnen plafondplaten onderdeel van het decor. In 2012 vroeg het designteam tijdens de Paris Design Week aan NLXL of ze geïnteresseerd waren in het maken van een behangcollectie, gebaseerd op de antieke tinnen plafonds. En dat is waar de Brooklyn Tins zijn geboren.

Extra informatie

EAN code

8718421160242

Bestelcode

NLXL-TIN-01

max. te behandelen oppervlakte m2

4,9

Afmeting

Breedte 48,7 cm
Lengte 1000 cm

Levertijd

Wordt per bestelling gedrukt doorgaans 1-2 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NLXL – Brooklyn Tins Behang by Merci TIN 01” te beoordelen